maandag 15 juni 2015

Pasta Pepperonata

Pasta pepperonata
Voor 4 personen

Ingrediënten:
- 3 rode paprika
- 3 gele paprika
- 3 rode ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 handvol verse peterselie
- 2 eetlepels crème fraiche
- peper en zout
- 3 eetlepels balsamicoazijn 
- parmezaanse kaas
- (glutenvrije) pasta

Werkwijze:
- snij de paprika in grote stukken
En bak deze in 15 minuten op een laag vuur tot ze zacht zijn
- zout en peper toevoegen
- snij ondertussen de ui in ringen
- voeg toe aan paprika en bak nog eens 20 minuten
- kook ondertussen de pasta volgens aanwijzigen op de verpakking
- knoflook en peterselie toevoegen en 3 minuten langzaam meebakken met de ui en paprika
- breng op smaak met zout en peper
- balsamicoazijn toevoegen
- crème fraiche toevoegen
- handje geraspte parmezaanse kaas toevoegen
- kopje kookvocht van de pasta toevoegen
- als de pasta gaar is, afgieten en toevoegen aan groente mengsel
- serveer met parmezaanse kaas er nog bovenop

Eet smakelijk!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten