- 300 gram verse spinazie
- 1 dikke prei (of 2 duntjes)
- 2 tenen knoflook
- 1 rode ui
- 2 eetlepels groene pesto (zelfgemaakt, zie recept elders op mijn blog)
- parmezaanse kaas (geraspt)
- glutenvrije spaghetti
- zout en peper
- kokosolie (of olijfolie)
Werkwijze:
- snipper de ui, pel en pers de knoflook en sij de prei in dunne ringen
- verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de ui, knoflook en prei 5 minuten
- voeg te spinazie toe en roer tot alles is geslonken
- kook ondertussen de spaghetti
- roer de pesto door het spinazie-prei mengsel
- schep een soelepel kookvocht van de spaghetti door de saus
- voeg een hand parmezaanse kaas toe
- voeg zout en peper naar snaak toe
- als de spaghetti gaar is afgieten en toevoegen aan het spinazie-prei mengsel
Eet smakelijk!!
Heerlijk om er nog wat geraspte kaas overheen te doen voor het opdienen eneventueel wat pijnboompitjes
Geen opmerkingen:
Een reactie posten