Men neme:
- 2 tenen knoflook
- 1 paprika (rood of oranje is het lekkerst)
- 1 prei
- 180 gram glutenvrije pasta
- 1 blik tomaten blokjes
- 2 theelepels paprika poeder
- 2 theelepels mosterd
- 75 gram oude kaas
- 6 basilicum blaadjes
- olijfolie
- zout en peper naar smaak
Werkwijze:
- pers de knoflook fijn
- snij de paprika in kleine blokjes
- snij de prei in dunne ringen
- kook de pasta volgens verpakking
- verhit de olijfolie en bak hierin de knoflook en de paprika voor 5 minuutjes
- voeg de tomatenblokjes, prei, paprikapoeder en mosterd toe
- breng op smaak met zout en peper
- laat 8 minuutjes zachtjes koken
- voeg de helft van de oude kaas toe en laat smelten
- voeg daarna de pasta toe en verhit nog 1 minuut
- snij de basilicum fijn
- serveer de pasta met de verse basilicum en een beetje oude kaas er over heen
Super simpel, snel klaar......heerlijk!!
Eet smakelijk!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten