Ingrediënten:
- 4 rijpe bananen
- 4 (biologische) eieren
- 60 ml extra virgin kokosolie, gesmolten
- 60 gram amandelmeel
- 60 gram kokosmeel
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl vanille-extract (zonder suiker)
- 3-4 el rauwe cacaopoeder
- 100 gram stukjes pure chocolade (liefst 92%)
- 75 gram blauwe bessen
- snufje Keltisch zeezout
Werkwijze:
- Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een cakeblik met bakpapier.
- Meng de bananen, eieren, kokosolie en vanille extract in de blender tot je een egale massa hebt.
- Doe daarna het amandelmeel, kokosmeel, bakpoeder, cacaopoeder en zout in een beslagkom en mix goed door elkaar.
- Voeg het bananen-ei mengsel toe
- Roer tot slot de stukjes chocolade en blauwe bessen door het beslag.
- Giet in het cakeblik en bak gedurende 45 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uit komt.
- Laat nog even 15 minuten afkoelen voor het serveren.
Eet smakelijk
Heerlijk met een kop thee of een glas rode wijn ;)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten