- 3 grote bananen
- 2 grote eieren
- 70 gram dadels zonder pit
- 100 ml ongezoete amandelmelk
- scheutje ahornsiroop
- 150 gram amandelmeel
- 2 tl bakpoeder (gezeefd)
- 50 gram zonnebloempitten
- 50 gram pompoenpitten
- 50 gram havermout
- 50 gram ongezoete gedroogde cranberry's
- 4 eetlepels gebroken lijnzaad
Werkwijze:
- Oven voorverwarmen op 175 graden
- Mix de bananen, eieren, dadels, amandelmelk en ahornsiroop in de blender tot een glad geheel
- Doe de amandelmeel, bakpoeder, zonnebloempitten, pompoenpitten, havermout, cranberries en lijnzaad in een kom en meng door elkaar
- Doe vervolgens het bananen-ei mengsel er door heen en roer tot een mooi beslag
- Voor een grote cake: 45-60 minuten in de oven
- Voor muffins: 30 minuten in de oven
Geen opmerkingen:
Een reactie posten