dinsdag 14 april 2015

Pasta met tuinerwtjes en rode pesto

Pasta met tuinerwtjes en rode pesto
(2 personen)



  • 2 rode ui
  • 200 gram pasta (glutenvrij)
  • 2 eetlepels rode pesto
  • 2 flinke handen tuinerwtjes (uit de vriezer)
  • Kokosolie om in te bakken
  • 1 theelepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 1 teen knoflook
  • peper en zout
Werkwijze
• Kook ruim voldoende water voor de pasta in een grote pan en breng dit op smaak met zout. 
• Pel de rode ui en snijd fijn.
• Pel de knoflook
• Kook de pasta volgens gebruik aanwijzing op de verpakking
• Verhit de kokosolie in een pan en fruit de rode ui in twee minuten glazig. Voeg de knoflook toe en breng op smaak met peper en zout. Bak het geheel ongeveer 3 minuten op hoog vuur
• Voeg de erwtjes toe en bak nog 3 minuten
• Voeg de Italiaanse kruiden toe
• Voeg daarna de pasta en de pesto toe en verhit het geheel nog 1 minuut.
Eet smakelijk!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten