voor 8 repen of 16 blokjes
Ingrediënten:
- 130 gram amandelmeel
- 45 gram gemalen kokos
- 70 ml kokosolie
- 60 ml honing
- 1 theelepel vanille extract
50 gram pompoenpitten- 70 gram zonnebloempitten
- 40 gram rozijnen
- 20 gram amandelschaafsel
- 10 gram
- 20 gram gepofte boekweit met honing
- snufje zout
Bakpapier
Oven
- Verwarm de oven voor op 175 graden. Doe in een ovenbestendig bakje de kokosolie zodat het kan smelten. Bekleed het bakblik met bakpapier.
- Doe de amandelmeel, de vanille en het zout, in een kom en roer dit door elkaar.
- Doe vervolgens de gesmolten kokosolie, en de honing erbij.
- Roer nogmaals door.
- Voeg daarna de andere ingrediënten erbij en meng dit tot een egaal deeg.
- Doe het mengsel in het bakblik. Druk het stevig aan met de achterkant van een lepel.
- Zet het bakblik voor 25 minuten in de oven. Het mag lichtbruin zijn. Als je het uit de oven haalt is het nog erg zacht. Laat het daarom goed afkoelen.
- Als het goed afgekoeld is kun je het in repen of blokjes snijden
die ga ik eens uit proberen lekker!!
BeantwoordenVerwijderen