Ingrediƫnten:
- 230 gram teff meel ( je kan ook speltmeel gebruiken, maar dan is het brood niet glutenvrij)
- 100 gram ontpitte dadels
- 75 gram rozijnen
- 200 ml amandelmelk
- 1 eetlepel ahornsiroop
- 3 bananen
- 1 theelepel kaneel
- 1 theelepel baking soda
- snufje zout
- handje fijn gehakte noten (ik doe een mix van amandelen, walnoten en hazelnoten)
- bananen, dadels, ahornsiroop en de melk in de blender mixen tot een glad deeg
- teff meel in een kom, voeg daar het zout, bakpoeder, noten, rozijnen en het kaneel aan toe
- vervolgens de bananen mix er aan toe voegen en goed mengen
- doe in een cakevorm
Baktijd:
60 minuten op 180 graden
Eet smakelijk!!
Heerlijk als ontbijt, als tussendoortje maar ook heerlijk als lunch met een plakje geitenkaas erop met een salade
Geen opmerkingen:
Een reactie posten