Pasta salade
voor 6 personen
Ingrediënten:
- 500 gram glutenvrije pasta, ik heb in dit voorbeeld quinoa pasta gebruikt
- Plantje basilicum
- 1-2 teentjes knoflook
- 6 eetlepels olijfolie
- 8 Artisjokken
- 4 Gegrilde paprika's
- 1 bakje kleine tomaatjes
- Rucola of een andere pittige sla
- Pijnboompitten
- Evt geraspte oude geitenkaas
Werkwijze:
- Pasta koken volgens verpakking en afspoelen met koud water
- Pijnboompitten roosteren in de koekenpan
- Kruiden olie maken: olijfolie, knoflook en de helft van het plantje basilicum pureren met de staafmixer
- Tomaatjes, gegrilde paprika, artisjokken klein snijden
- Pasta, kruidenolie en groenten allemaal door elkaar mengen
- Serveer met rucola sla erdoor heen en besprenkel met pijnboompitten
- Evt kun je er ook nog geraspte oude geitenkaas overheen doen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten