woensdag 11 maart 2015

Pasta salade

Pasta salade
voor 6 personen
 
Ingrediënten:
  • 500 gram glutenvrije pasta, ik heb in dit voorbeeld quinoa pasta gebruikt
  • Plantje basilicum
  • 1-2 teentjes knoflook
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 8 Artisjokken
  • 4 Gegrilde paprika's
  • 1 bakje kleine tomaatjes
  • Rucola of een andere pittige sla
  • Pijnboompitten
  • Evt geraspte oude geitenkaas
Werkwijze:
  • Pasta koken volgens verpakking en afspoelen met koud water
  • Pijnboompitten roosteren in de koekenpan
  • Kruiden olie maken: olijfolie, knoflook en de helft van het plantje basilicum pureren met de staafmixer
  • Tomaatjes, gegrilde paprika, artisjokken klein snijden
  • Pasta, kruidenolie en groenten allemaal door elkaar mengen
  • Serveer met rucola sla erdoor heen en besprenkel met pijnboompitten
  • Evt kun je er ook nog geraspte oude geitenkaas overheen doen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten