donderdag 19 maart 2015

Pasta Pesto

Pasta Pesto
voor 4 personen
Ingrediƫnten:
  • 250 Gram glutenvrije spaghetti
  • 2 Eetlepel olijfolie
  • kokosolie
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bakje cherrytomaatjes
  • 1 handvol pijnboompitjes
  • 6 eetlepels groene pesto
  • peper & zout 
Werkwijze:

  • Kook de pasta met een scheut olijfolie en evt wat zout
  • Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
  • Doe ondertussen een lepeltje kokosolie in een wok, fruit de rode uitjes en voeg de knoflook toe
  • Snijd de cherrytomaatjes in kwartjes en voeg deze ook toe, evenals de pesto.
  • Voeg tenslotte naar smaak zout en peper toe.
  • Dien de spaghetti op en doe er een flinke schep pestosaus overheen.
  • bestrooi met pijnboompitjes
 

 
 

 
Eet smakelijk!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten