voor 4 personen
Ingrediƫnten:
- 250 Gram glutenvrije spaghetti
- 2 Eetlepel olijfolie
- kokosolie
- 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 bakje cherrytomaatjes
- 1 handvol pijnboompitjes
- 6 eetlepels groene pesto
- peper & zout
Werkwijze:
- Kook de pasta met een scheut olijfolie en evt wat zout
- Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan.
- Doe ondertussen een lepeltje kokosolie in een wok, fruit de rode uitjes en voeg de knoflook toe
- Snijd de cherrytomaatjes in kwartjes en voeg deze ook toe, evenals de pesto.
- Voeg tenslotte naar smaak zout en peper toe.
- Dien de spaghetti op en doe er een flinke schep pestosaus overheen.
- bestrooi met pijnboompitjes
Eet smakelijk!!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten